Как да изберем входна врата за къща?

До голяма степен именно от входната врата, зависи визията на вашата къща. Това е така, тъй като вратата е първото нещо, което хората виждат, когато посетят дома ви. Ето защо в тази статия ще се съсредоточим върху избора на врата за къщата и/или вилата, за да останете доволни от крайния резултат, който съчетава сигурност, дълготрайност и красив дизайн.

Ние от Борман България можем да предложим различни варианти на входни врати за къща. Имайте предвид, че продуктите не са същите, които може да поставите и за апартамент. Има съществени разлики, за които ще Ви разкажем по-долу в тази статия. Нашата цел, е да получите полезна информация, която ще Ви послужи, когато отидете до магазина или фирмата за врати.

Какво различава вратите за къща от тези за апартамент?

При вратите за къща се изисква по-голяма устойчивост на климатичните условия. Това е така, защото тези врати са изложени на дъжд, сняг, вятър и слънце. В този ред на мислите вратите не бива да пропускат влага или да се деформират от външните условия. Когато говорим за врати за апартамент, то там не се държи толкова на тези функционалности, понеже се намират във вътрешността на сгради и не подлежат на постоянните атмосферни капризи.

Редом с това вратата за къща, трябва да е едновременно красива, функционална и защитена. Не можем да си позволим врата, която да прави лошо впечатление на гостите ни и околните. Вратата за апартамент се вижда основно от вашите съседи и по-рядко от гостите ви, а тази която краси входа на къщата се забелязва от всички случайно преминаващи през обекта ви.

Защо заключващите системи са най-важни при врата за къща?

Хубавите къщи често попадат в полезрението на крадците. Последните само чакат вашето отсъствие, за да се опитат да проникнат в обекта с взлом. Ако вратата не използва стабилна заключваща система, то има голяма вероятност да станете жертва на кражби. За целта е необходимо да се използва механизъм за заключване с активни шипове, които заключват вратата отдолу и отстрани. Можете да поръчате врата с тройно и четворно заключване.

Надеждните заключващи системи се предлагат за качествените входни врати на пазара. Няма да откриете евтини врати със стабилно заключване, така че не се подвеждайте по ниските цени на китайските стоки. Препоръчваме Ви да се абонирате за услугите на охранителна фирма, която допълнително ще спомогне за вашето спокойствие и по-добрата защита от взлом.

Други функционалности на входните врати за къщи

Освен, че вашата врата трябва да спомогне за енергийната ефективност на обекта, трябва да допринесе и за по-качествената шумоизолация. От голямо значение е вратата да изолира шумовете от преминаващи превозни средства, врявата от хората и звуците от строителните занимания. Това важи най-много за къщите в провинцията, където често се чуват шумове от рязане на дървета, ремонти, изграждане на къщи и постоянен смях от множество деца.

Не на последно място поставяме и функцията, която предпазва вратата от праховите частици. Препоръчва се да търсите врати, които се замърсяват трудно и в същото време се почистват по-лесно. Ваш е избора дали ще се доверите на дърво, метал или стомана като и трите варианта имат своите плюсове и минуси. Обмислете внимателно избора, преди покупката ви.

Какви врати за къща предлага Борман България?

Ние от Борман можем да предложим врати за къща от StarCelikKapi. Турската компания произвежда висококачествени стоки, от които ще останете доволни. Ако поръчате врата за къща от нас, ще получите много функционалности, които ще изброим в следващите редове:

  • Перфектен дизайн – избор от много цветове и декорации;
  • Отлични системи за заключване – повече сигурност и защита;
  • Енергийна ефективност – високи нива на топлоизолация;
  • Шумоизолация – изолиране на неприятните външни шумове;
  • Избор на материали – блиндирани и метални врати от Борман;

В нашия сайт може да видите част от моделите, които предлагаме. Имаме и каталози, с чиято помощ да селектирате най-добрите продукти. Предлагаме врати на склад на страхотни цени, така че всичко зависи от Вас. Не на последно място ще Ви предоставим специални сезонни промоции на някои от моделите ни. За повече подробности просто се свържете с нас.

 

Скъпи ли са входните врати за къща?

Вие като клиенти инвестирате във врата за къща еднократно. Това идва да рече, че цената не би трябвало да представлява проблем за вас. Ако търсите дълготрайност и сигурност е нужно да платите малко повече. Тези пари обаче ще се възвърнат с годините, защото ще получите повече спокойствие, топлина и защита на дома. Това са най-важните фактори за клиента.

Не се подлъгвайте по вратите от 100 – 200 лева, понеже те няма да Ви осигурят функционалностите, за които писахме по-горе. Отнесете се сериозно към покупката на врата и се стремете да получите комбинация от цена и качество, която да удовлетвори желанията ви.

И, за да бъдем по-конкретни ще напишем, че 500 лева не е висока цена за входна врата, а напълно достъпна сума, която можете да отделите за обзавеждането на къщата ви.

 

В обобщение

Ако се вслушате в нашите съвети, ще направите качествен избор на входна врата за къща. Опитахме се да Ви представим най-важните функционалности и възможности на този тип врати, а всичко останало зависи от вашата преценка. Ние в Борман България ще Ви дадем страхотни оферти, от които да се възползвайте, така че елате във фирмените ни магазини.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *