Интериорни врати на заявка / поръчка към заводите на CLASSEN и PORTADOORS

Всички вътрешни врати по-долу в каталозите на Класен и ПортаДоорс, могат да бъдат поръчани със заявка към заводите-производители.

Срока на изработка и доставка до България е до 35 работни дни. Реално поръчките се изпълняват за 40-45 календарни дни.

Цените са актуални за 2020 година, и са с включен ДДС.

Цената на всяка една врата е индивидуална – формира се от вида/модела на крилото, модела на касата и дебелината на зида. За идентични модели крила/каси, с размери от 60 до 90 (размер на светлия зидарски отвор от 70 до 100 сантиметра) цените са еднакви (т.е. цените за размери от 60 до 90 е еднаква). Доплаща се за размер 100 (зидарски отвор 110 см.).

Цена на качествена плътна гладка врата с регулируема каса – пълен комплект, е в порядъка на 280-290 лв. (за интериорна врата с нормална регулируема каса до 18 см дебелина на зида) и 340-350 лв. за вътрешна врата с луксозна заоблена регулируема каса до 20 см дебелина на зида.

Почти всички крила от производството на заводите на Classen и PortaDoors могат да бъдат поръчани конструктивно за „плъзгаща врата“. Плъзгащите врати могат да бъдат монтирани със или без каса, със или без заключване, с метални или PVC дръжки. Плъзгащите интериорни врати са с горно водене и поставяне на механизма.

 

КАТАЛОЗИ и ЦЕНИ на завода CLASSEN

– Интериорни, Входни, Пожароустойчиви и Технически врати

 

 

Каталог врати Classen на АНГЛИЙСКИ и РУСКИ език

Каталог врати Класен - английски и руски език

 

Каталог врати Classen на ПОЛСКИ език

Каталог врати Класен - полски език

 

ЦЕНИ на Интериорни врати CLASSEN

 

КАТАЛОЗИ и ЦЕНИ на завода PORTA DOORS

– Интериорни, Входни, Пожароустойчиви и Технически врати

 

Каталог врати Porta Doors на БЪЛГАРСКИ език

Каталог врати Porta Doors на ПОЛСКИ език

 

ЦЕНИ на Врати PORTA DOORS

Задай въпрос или заяви безплатен оглед за размери/консултация ТУК

 

Как да поръчаме интериорна или входна врата от Борман България:

Процедура по поръчка (как да поръчаме интериорни врати или блиндирана входна врата?)

Когато сте решили да направите поръчка на врати, то процедурата е следната:

1. Пишете мейл, обаждате се по телефона, или директно заявявате на място в магазините ни в София – в Белите брези и Лозенец), като оставяте адрес и телефон за контакти – за размери на вратите;

2. След 2-3 часа (в работно време естествено) връщаме обаждането и се договаряме за ден и час за размери за вратите;

3. Вземат се размери от наша монтажна група или от обучени колеги от магазините (реакция максимум до ден-два от обаждането). Консултацията на място на адреса и вземането на размерите в границите на гр. София са безплатни! За консултация и размери извън София, се заплащат разходите за гориво.

4. След вземането на размерите, клиента може да заповяда да подпише договор за продажба на интериорни врати (при договора се плаща около 50% предплата и се пуска договор и заявка). При врати на склад, в наличност, за запазване на стоката и гарантиране спазването на срока за доставката и/или монтажа, се препоръчва плащане на 100% (не е задължително, но така или иначе доставката/монтажа ще бъдат след 5-7-10 дни);

5. След като пристигнат вратите по поръчката – обаждаме се, договаряме ден/дни за монтаж и действаме. Ако вратите са от наличните модели на склад (това клиента го знае още преди вземането на размерите), деня на монтажа може да се договори още при подписване на договора.

 

Към страницата за Контакти с офиси/магазини на Борман ТУК