Фирма Борман България е създадена през 2004 г. в град София (първоначално като ЕТ, а след това като „Комерс“), и за кратко време се превръща в един от лидерите на пазара за предлагане на всякакъв вид врати, кухни и обзавеждане за дома и ежедневието на хората.

Врати Борман България работи с утвърдени партньори сред, които чуждестранни и български производители. Пазарът, на който фирмата предлага продуктите си се простира далеч извън предела на страната. Чуждестранните контрагенти на Борман България са предимно от Полша, Турция и Румъния. За вътрешните интериорни врати работи с производители от Полша – фабриките за врати Porta Doors, Classen, Erkado и Dre (а от 2017 и Gradde), а външните входни врати фирмата предпочита турските производители Starcelikkapi – всички фабрики са оборудвани с машини по най-високи световни стандарти.

Фирма Борман България разполага с почти всички признати сертификати за управление на качеството и контрол на продукцията от страна на заводите-производители на вратите. За изпълнение на дейността в Република България притежава абсолютно всички необходими документи, съобразно българското законодателство.

За предложения на артикули като пожароустойчива врата, например, фирма Борман България издава Декларация за съответствие, съобразно хармонизирани стандарти: БДС EN 1363-1, БДС EN 1634-1, БДС EN 13501-2.

Пожароустойчиви врати, външни входни врати, интериорни врати могат да се намерят в собствената производствена база на фирмата или в магазините Борман в град София – на улица Дойран 9-Б и на улица Стоян Михайловски 8.

В базата се разполагат най-модерна техника и високотехнологични машини, а в екипа работят висококвалифицирани служители с богат опит и доказани качества на специалисти.

За комфорта, уюта и сигурността на дома ви се грижи качествения продукт, а той е представен в лицето на Борман България. А за доброто настроение на клиентите, преди поръчка, по време на поръчка и след монтаж на закупената стока, се грижат младите, но утвърдени специалисти консултант-продавачи в магазините на фирмата в град София и хората от собствените монтажни групи.

Избирайки продуктите на фирма Борман България, Вие си подсигурявате един европейски стандарт и качество, на приемлива цена, за по-високи нива на живот.

Доказателство за коректността на фирмата е и това, че по времето когато другите фирми свиваха дейността си, фирма Борман България разширяваше присъствието и дейността си в София и цяла България.